Despre noi

Cum vii dinspre Arieseni, urmarind cursul raului Aries printre stancile golase ale Apusenilor, treci prin mici comunitati de munte, fiecare cu specificul si frumusetea ei. Motii au trait aici din generatie in generatie, bucurandu-se de aerul tare de munte, cadrul natural deosebit de frumos si muncind cu truda si harnicie tot ceea ce natura le-a pus la dispozitie. In aval, la congruenta drumurilor DN 75 si DN 74, se situeaza orasul Campeni, capitala de suflet a Tarii Motilor, locul unde inca se mai simt pasii eroilor din trecut: Avram Iancu, Horea, Closca si Crisan.


In inima Campeniului, ascunsa de umbra padurii falnice de brazi si molizi, se gaseste mica noastra cabana: Casa Montana. Gandita pentru cei ce vor sa fuga de zgomotul marilor orase, sa respire aerul curat de munte si sa se bucure de tihna vietii de zi cu zi a unui orasel montan in timp ce ii exploreaza imprejurimile si ii descopera comorile, Casa Montana va pune la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru o vacanta de neuitat.

Capacitatea de cazare este de 11 locuri de cazare in 5 camere, fiecare dotata cu baie proprie, televizor si pat matrimonial.

Casa Montana va pune la dispozitie o zona spatioasa de dining pentru servit masa. De asemenea, clientii nostri au acces complet la bucataria corespunzator utilitata si dotata pentru pregatirea mesei in regim propriu.

Cabana dispune de o curte generoasa, cu facilitati de gratar si foisor unde va puteti bucura de serile racoroase de vara precum si de parcare proprie.

Vă așteptăm cu drag!